Primeur: Drone-inzet voor lekdetectie

Primeur: Drone-inzet voor lekdetectie

Drone-onderzoek voor inspectie warmteleidingen

SVP gaat voor het eerst met een drone een deel van de warmteleidingen inspecteren. De drone is voorzien van een warmtecamera. Hiermee kunnen we eventuele lekkages in leidingen vaststellen. Het bedrijf Aero-Metrics voert voor ons dit onderzoek uit. Het onderzoek wordt uitgevoerd op vrijdag 16 februari a.s. tussen 08:00-12:00 uur.

AVG / Privacy

De dronepiloot is geregistreerd bij de RDW. Hierbij respecteren wij uiteraard de geldende regels volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de specifiek voor drones geldende regels.

Gebied

Ongeveer in deze gebieden gaat de drone vliegen:

Rotanstraat
Kometenstraat
Clara Visserstraat

Bewoners van de gebieden zijn via brief / mail op de hoogte gesteld van de aanwezigheid van de drone en mogelijk lichte geluidsoverlast.

Geen warmtelevering SVP door stroomstoring Liander op vrijdag 1 maart

01-03-2024

Door een stroomstoring was er van het begin van de ochtend van 1 maart 2024 tot ongeveer 11.00 uur later die ochtend geen consistente warmtelevering in Purmerend. Er is hard gewerkt om de storing te verhelpen. De onderbreking in de levering is ontstaan na een stroomstoring eerder deze nacht bij Liander. De warmtelevering is in de loop van de vrijdagochtend hersteld.

Lees meer

Mijlpaal bereikt: 20.000ste slimme meter geplaatst

16-02-2024

Er is nieuwe mijlpaal bereikt bij de uitrol van slimme meters! Afgelopen week heeft één van onze monteurs de 20.000ste slimme meter geplaatst bij één van onze klanten. Een feestelijke gebeurtenis, waarbij we de bewoner van het adres een bloemetje hebben aangeboden.

Lees meer