Laatste boring richting de Middenbeemster

16 februari is de laatste boring ingetrokken onder Rijksweg A7. Deze zorgt voor de verbinding tussen de Zuidoostbeemster en Middenbeemster.

Hiermee legt SVP de laatste hand aan dit project. Dit houdt in dat de aansluiting op het warmtenetwerk van SVP volgens planning medio maart gerealiseerd gaat worden.

Eerder waren er al boringen onder de Nekkerweg en is er een zinker aangebracht t.p.v. de Beetsersloot.

Deze laatste boring is de voorbereiding op het sluitstuk van het leidingtracé. Nadat de boring op maat is gemaakt wordt deze aan beide zijden aangesloten. Enerzijds aan de zijde van VV Zuidoostbeemster, anderzijds aan het laatste nog te leggen leidingdeel van ca. 150m1.

Geen warmtelevering SVP door stroomstoring Liander op vrijdag 1 maart

01-03-2024

Door een stroomstoring was er van het begin van de ochtend van 1 maart 2024 tot ongeveer 11.00 uur later die ochtend geen consistente warmtelevering in Purmerend. Er is hard gewerkt om de storing te verhelpen. De onderbreking in de levering is ontstaan na een stroomstoring eerder deze nacht bij Liander. De warmtelevering is in de loop van de vrijdagochtend hersteld.

Lees meer

Mijlpaal bereikt: 20.000ste slimme meter geplaatst

16-02-2024

Er is nieuwe mijlpaal bereikt bij de uitrol van slimme meters! Afgelopen week heeft één van onze monteurs de 20.000ste slimme meter geplaatst bij één van onze klanten. Een feestelijke gebeurtenis, waarbij we de bewoner van het adres een bloemetje hebben aangeboden.

Lees meer